ÅPNER NETTBUTIKK HURRA (goodetilbud)

ÅPNER NETTBUTIKK HURRA

  • 31.10.2012kl.09:59
  • ( 0 )

Da er det offisielt at jeg åpner et enkeltmannsforetak i februar, da kan jeg tilby dere bedre frakt og bedre vilkår som for.eks angreretten og bedre betalingsmuligheter. Så utrolig spennende, jeg gleder meg veldig mye. Grunnen til at jeg plutselig har bestemt meg for å gjøre det, er at siden jeg kan huske har jeg alltid ønsket å drive butikk og være min egen sjef. Jeg har mange tanter og onkler som driver med suksessrike butikker, og faren min startet familiens første butikk tilbake i 1980 tallet og den går fortsatt idag! 

 

I tillegg har broren min bachelor i Revisor og skal snart ta master, og moren min har master i matematikk,  OG ikke nok med det men mannen min er utdannet som økonomiansvarlig, så det å ikke utnytte mulighetene som ligger rett foran nesa på meg er rene skandale! 

 

Jeg har lest så mye på nettet og forskjellige forumer, at jeg tror kanskje hjernen min har vokst litt, så mye kunnskap som jeg har tillært meg. Til februar blir det mange konkurranser på bloggen, håper så mange kan delta og jeg skal fylle opp smykkelageret. :) Kommer også til å legge ut det jeg bestiller, og hvis dere har noe ønsker er det bare å si ifra. 

 

Til februar får jeg blitt bedre kjent med mine levandører, og sett hvem som leverer bedre kvalitet, men her er er noe av det jeg bestilte: 

    
Jeg likte kjedet spesielt godt, elsker blå farger! 

 

Minner fortsatt om GUESS konkurransen, meld deg på her.

hits